DEFINITIEVE ONTHARING

SHR-LASER

De SHR techniek zorgt ervoor dat er voor niemand meer beperkingen zijn. Blonde haren, donker huidtype, het maakt niet uit wij kunnen u op een zeer efficiente en comfortabele manier helpen om van de vervelende haren af te komen. En wat dacht u; dit is echt pijnloos! Om dit te ervaren nodig ik u uit om het zelf te ervaren. D.m.v. een gratis okselbehandeling*.

Permanent ontharen

Hoe werkt de SHR methode? De SHR methode richt zich maar oppervlakkig op het melamine (pigment). De stof die we met SHR willen aanpakken, is het eiwit van de stamcellen.  Op die manier kunnen ook donkere huidtypes succesvol worden behandeld.

De SHR methode laat een gelijkmatige verwarming van het behandeloppervlak toe tot 45°C. Het omliggende weefsel functioneert als energiereservoir, zodat het haarfollikel en de stamcellen de temperatuur ook van het omliggende weefsel krijgen.

Na 6 tot 8 herhalingen, in verticale of horizontale bewegingen over het behandeloppervlak, zien we dat er zich oedeem vormt rondom de follikel. Dit verschijnsel toont het succes van de behandeling aan. De stamcellen zijn uitgeschakeld.

Deze nieuwe technologie laat een bewegende behandelmethode toe. Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. De huid wordt verwarmt en de saffieren contactkoeling beschermt de epidermis. Door een lichte druk op het handstuk te zetten, worden weefselvocht en bloed, die niet moeten worden verhit, uit het behandelbereik weggehouden.

Een greep uit onze behandelingen

Bovenlip € 10,-
Kin € 15,-
Hals € 20,-
Oksels € 20,-
Bikinilijn € 20,-
Schaamstreek vrouwen € 50,-
Schaamstreek mannen € 60,-
Gehele benen € 199,-

* 1e behandeling oksels is altijd gratis.