DEFINITIEVE ONTHARING

Wij werken met diverse systemen,
voor ieder huidtype het juiste apparaat

Over Beauty ‘n More

Over Beauty ‘n More
 
Het begon in 1992 als zonnestudio, maar inmiddels is Beauty ‘n More uitgegroeid tot een echte specialist in ontharen. Beauty 'n More overviel ruim 5 jaar geleden de markt van de IPL* , door met hun topapparatuur voor veel lagere prijzen te werken. Slechts 1 euro per flits betalen hun klanten. “Er is eigenlijk geen aanbieding die tegen ons op kan,” zegt Corina, “waar je bij andere aanbieders naar binnen wordt gelokt met een lage maar vaste prijs, betaal je bij ons uitsluitend het aantal flitsen die gedaan worden. Heb je dus na 4 behandelingen nog maar 6 flitsen nodig voor je oksels, dan betáál je ook maar 6 euro.”
 
Over IPL ontharing
Intense Pulsed Light, afgekort als IPL, is een speciale techniek die ervoor zorgt dat haren permanent verwijderd worden. Een flitslamp verstuurt licht van verschillende golflengtes, die vervolgens door de huid worden geabsorbeerd. Dat licht wordt dan omgezet in warmte, waarmee verschillende doeleinden bereikt kunnen worden. Zo kan het ook een haarwortel vernietigen, waardoor er op die plek dus nooit meer een nieuwe haar aangemaakt kan worden. Na een aantal korte behandelingen bent u dus volledig van het overtollige haar op uw lichaam af. Wij kunnen iedere plek van het lichaam met IPL behandelen.
 
Bij onze IPL behandeling betaalt u slechts 1 euro per flits
Uniek aan Beauty ‘n More is dat u precies betaalt voor de oppervlakte die wij behandelen. Wij doen dat voor slechts 1 euro per flits, wat neerkomt op ongeveer 10cm2. Dat betekent in de praktijk dat u veel minder geld kwijt zult zijn. Een schatting:
 
Oksels kosten geen 75 euro per keer zijn maar ongeveer 20 euro
Bikinilijn kost in plaats van de gebruikelijke 98 euro slechts ongeveer 20 euro
Bovenlip kost geen 39 euro, maar ongeveer 7 euro
 
Natuurlijk blijft dit wel alleen een indicatie, omdat ieder lichaam weer anders is. Gemiddeld heeft iemand acht tot tien behandelingen nodig.
 
Belangrijk: Na iedere behandeling heeft u weer minder haar, wat dus betekent dat u bij de volgende behandeling minder flitsen nodig heeft. Ook daarop bespaart u dus geld.
 
Wij werken met de IPL-apparatuur van zowel Medcos als Pulzzz
 
 deur
Contactgegevens:
Ruige Velddreef 127
3831 PG Leusden
tel. 033-4943002

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beauty ‘n More kunt u vinden in Leusden, dichtbij de afslag van de A28. Zie hieronder:
 
'