DEFINITIEVE ONTHARING

Over IPL ontharing

Intense Pulsed Light, afgekort als IPL, is een speciale techniek die ervoor zorgt dat haren permanent verwijderd worden. Een flitslamp verstuurt licht van verschillende golflengtes, die vervolgens door de huid worden geabsorbeerd. Dat licht wordt dan omgezet in warmte, waarmee verschillende doeleinden bereikt kunnen worden. Zo kan het ook een haarwortel vernietigen, waardoor er op die plek dus nooit meer een nieuwe haar aangemaakt kan worden. Na een aantal korte behandelingen ben je dus van al het overtollige haar op je lichaam af. Wij kunnen iedere plek van het lichaam bij mannen en vrouwen met IPL behandelen.

Bij ons betaald u slechts 1 euro per flits.

Uniek aan Beauty 'n More is dat u precies betaald voor de oppervlakte die wij behandelen. Wij doen dat voor slechts 1 euro per flits, wat neerkomt op ongeveer 10cm2. Dat betekent in de praktijk dat u veel minder geld kwijt zult zijn. Een schatting:

  • Oksels kosten geen €75,- per keer maar zijn ongeveer € 20,-.
  • Bikinilijn kost in plaats van de gebruikelijke € 98,- per keer slechts ongeveer €20,-.
  • Bovenlip kost geen €39,- maar ongeveer €7,-.

Natuurlijk blijft dit wel alleen een indicatie, omdat ieder lichaam weer anders is. Gemiddeld heeft iemand acht tot tien behandelingen nodig.

Belangrijk: Na iedere behandeling heeft u weer minder haar. Wat dus betekent dat u bij de volgende behandeling minder flitsen nodig heeft. Ook daarop bespaart u dus geld.


Wij werken met diverse apparaten, voor ieder huidtype hebben we het juiste apparaat.

Contactgegevens:
Ruige velddreef 127
3831PG Leusden
Tel: 033-4943002