IPL BEHANDELING :

Wij werken met diverse IPL systemen,
voor ieder huidtype het juiste apparaat

Nooit meer last van overtollig gezichtshaar dankzij IPL

Gezicht ontharen

Gezichtshaar kan erg vervelend zijn. Er zijn uiteenlopende manieren te bedenken om er vanaf te komen, maar eigenlijk is er maar één die uw probleem definitief oplost. Met de IPL behandeling kunnen wij ervoor zorgen dat u in korte tijd voorgoed verlost bent van het overtollige haar op uw gezicht.

 

IPL geeft dus een blijvend resultaat!

 

Bij onze IPL behandeling betaalt u slechts 1 euro per flits

Uniek aan Beauty ‘n More is dat u precies betaalt voor de oppervlakte die wij behandelen. Wij doen dat voor slechts 1 euro per flits, wat neerkomt op ongeveer 10cm2. Dat betekent in de praktijk dat u veel minder geld kwijt zult zijn. Gemiddeld heeft iemand acht tot tien behandelingen nodig.

 

Belangrijk: Na iedere behandeling heeft u weer minder haar, wat dus betekent dat u bij de volgende behandeling minder flitsen nodig heeft. Ook daarop bespaart u dus geld.

 

Bovenlip ontharen

Wij kunnen er zonder probleem voor zorgen dat u nooit meer last heeft van haar op uw bovenlip, dankzij IPL. En dat is bij ons nog een stuk goedkoper dan bij andere bedrijven ook. Bij Beauty ‘n More betaalt u 1 euro per flits, wat voor de bovenlip betekent dat u ongeveer 7 euro kwijt zult zijn, in plaats van de meer gebruikelijke 39 euro.

 

Kin ontharen

Ook de kin is een veel voorkomende plek waar overtollig haar kan groeien. Omdat het hier ook maar om een klein oppervlak gaat, zult u zien dat u maar weinig geld kwijt bent. Met een paar IPL behandelingen bent u definitief van het kinhaar af.

 

Het hele gezicht

Er zijn nog wel meer plekken in het gezicht te bedenken waar u haar wilt laten verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de hals, wangen, of de neus. Om een gezicht volledig te behandelen met IPL, bent u naar schatting zo’n 25 euro per keer kwijt.

 

Over IPL ontharing

Intense Pulsed Light, afgekort als IPL, is een speciale techniek die ervoor zorgt dat haren permanent verwijderd worden. Een flitslamp verstuurt licht van verschillende golflengtes, die vervolgens door de huid worden geabsorbeerd. Dat licht wordt dan omgezet in warmte, waarmee verschillende doeleinden bereikt kunnen worden. Zo kan het ook een haarwortel vernietigen, waardoor er op die plek dus nooit meer een nieuwe haar aangemaakt kan worden. Na een aantal korte behandelingen bent u dus van al het overtollige haar op uw lichaam af. Wij kunnen iedere plek van het lichaam met IPL behandelen.

 

Wij werken met de IPL-apparatuur van zowel Medcos als Pulzzz